Indskudte dæk

Indskudte dæk

Med Welands indskudte dæk kan du bygge en ekstra etage for at udnytte hele lokalets volumen og udvide gulvarealet på en effektiv måde i dit eksisterende lokale. Weland fremstiller indskudte plan til både indendørs- og udendørsbrug.

Welands indskudte dæk bygges som et selvbærende lag af vores egenproducerede og lette Sigmabjælker. Hele konstruktionen skrues sammen må monteringsstedet. Gennemtænkte beslag og forstansede huller i de koldformede Sigmaprofiler giver en hurtig og enkel montering på skelettet.

Gelændersystem, trapper og låger er gennemtænkte og gennemprøvede produkter, som Weland anvender til indskudte dæk. Forskellige alternativer til gulvbelægning gør Weland indskudte dæk til et af markedets mest fleksible indskudte dæk.

Hele monteringen udføres uden svejsning.

Alle komponenter til Weland indskudte dæk er som standard varmforzinkede, hvilket betyder, at de kan bruges både indendørs og udendørs.


Indskudte dæk, udendørs

Weland indskudte dæk til udendørs brug og industri fremstilles oftest med gitterriste og sektionsgelænder med knæliste. Denne form for indskudt dæk egner sig til industri- og lagerlokaler, ventilationsanlæg, etc.


Indskudte dæk, indendørs

Weland indskudte dæk til indendørs brug kan kombineres og udformes til det ønskede formål i lokaler eller offentlige miljøer. Vi anvender materialerne træ, glas og stål til indskudte dæk. Denne form for indskudt dæk egner sig til kontorer, butikslokaler, villaer m.m.Komponenter til indskudte dæk

Gulvbelægning

Gulvbelægningen til indskudte dæk kan udføres på forskellig vis og med forskellige materialer. Afhængigt af anvendelsesområde og sikkerhedskrav anvendes et af følgende alternativer oftest som gulvbelægning.

Gitterrist

Gitterriste fås i forskellige udførelser, maskevidder og dimensioner, alt efter dine ønsker til bæreevne, gennemtrængelighed (genstande, lys, væsker, sprinklere) og skridsikring.

Gulvspånplade

Gulvspånplade med direkte lamineret overflade, som giver et slidstærkt og rengøringsvenligt gulv. Gulvspånplade kan desuden klare store belastninger.

Letriste

Letriste er en mulighed, når man ønsker et helt tæt stålgulv. Letriste har en høj skridsikkerhed og en lav egenvægt. Da risten er tæt, kan man lydisolere i eller under risten.


Gelænder

Gelænderet til indskudte dæk fås i flere udførelser. Hvilket gelænder du har brug for, afhænger af kravene til børnesikring, dine behov og i hvilket miljø det indskudte dæk skal bygges.

Til indskudte dæk har vi som standard et sektionsgelænder med balustre af KKR-profiler og håndliste af rustfrit rør Ø 42 mm. Mellem gelænderbalustrene kan der monteres gelænderudfyldning af forskellige materialer.

Sektionsgelænder med knæliste

Gelænderet med knæliste og sparkeliste er en mere enkel udførelse, som især er udviklet til industrimiljøer. Sektionsgelænder med knæliste er ikke børnesikret.

Sektionsgelænder

Dette børnesikre gelænder fremstilles med rundstål som gelænderudfyldning. Sektionsgelænderet er børnesikkert, dvs. ingen åbninger i gelænderet er større end 100 mm.

Andre fyldninger end glas, perforeret plade eller kreneleret gitter kan desuden fremstilles på bestilling.


Låge og aflæsningsområde

Vi forsyner desuden indskudte dæk med låger og aflæsningsområder alt efter dine behov.


Vippelåge

Weland Vippelåge er en tryg afsatssluse, som er lukket både i åben og lukket tilstand. Lågen åbnes og lukkes let med en persons håndkraft. Denne lagerførte vippeport leveres som standard i en stærk gul farve, RAL 1003. Fås i følgende mål.

Bredde: 1.880 mm
Højde: 2.110 mm
Dybde: 1.840 mm
Bredde af gods: 1.710 mm
Højde af gods: 1.250-2.070 mm
Dybde af gods: 1.800 mm


Sigmabjælke

Sigmabjælker danner grundlag for bjælkelaget. Sigmabjælken er en koldformet profil med lav vægt og stor robusthed. Bjælkerne fås i 3 forskellige højder og varierende godstykkelse af hensyn til optimal udnyttelse af materialet.

Bjælkerne har stansede huller i intervaller på 50 mm, som er tilpasset til vores monteringsbeslag og gelændersystem. Det betyder, at monteringen går hurtigt og enkelt, helt uden svejsninger.

Sigmabjælken er så let, at der ofte ikke kræves løfteudstyr. Desuden findes der større huller i midten af bjælkerne til trækning af elledninger og rør.

Som standard er Sigmabjælken varmeforzinket til 20 µm tykkelse. Bjælken kan anvendes både indendørs og udendørs og i ikke-korrosive miljøer uden nogen yderligere overfladebehandling.


Trapper

Weland er en af landets største leverandører af spindel- og ligeløbstrapper i stål. Det betyder, at vores erfaring på området garanterer den bedst mulige tilgængelighed, sikkerhed og komfort for det indskudte dæk.

Trapper til industrimiljøer fremstilles med skridsikre trin af gitterriste eller dørkplade med tåremønster. Til offentlige miljøer har vi trappetrin i andre materialer som f.eks. træ, beton m.m.

Trappens gelænder kan desuden fremstilles, så gelænderet passer til det indskudte dæks gelænder.Projektering/levering/montering

Projektering

Weland dimensionerer og udarbejder tilbud på indskudte dæk. Ved bestilling tegnes hele det indskudte dæk med gelænder og tilslutninger af vores erfarne konstruktører. Tegning sendes til kunden til godkendelse, før det indskudte dæk produceres.

Hurtige leverancer af indskudte dæk

Welands indskudte dæk er i vid udstrækning opbygget af lagerførte komponenter, så vi kan levere indskudte dæk med kort varsel.

Giv os forudsætninger som f.eks.:

 • Formål
 • Belastningskrav
 • Mål (bredde, længde, højde over eksisterende gulv alternativt frihøjde under indskudt dæk)
 • Ønske til gulvbelægning

Montering

Weland leverer materiale iht. tegningen, og monteringen udføres af kunden iht. instruktioner. Weland kan også anvise montører. Alle dele og komponenter skrues sammen ved monteringen. Der kræves ingen svejsning i forbindelse med monteringen.


Produkthåndbog

Brochurer

 

Tellus

Tellus - Modulsystem til affaldsskure og cykelskure

Dato:
07-03-2024
Antal sider:
12
pdf

Monteringsanvisninger

Øvrigt

Billedgalleri


Søg efter billeder
   
Se side af 1

Nu vises: 

 • aw2422.jpg

  aw2422.jpg

  26-11-2012


  Inkluderet i galleriet:

  Indskudte dæk

 • ab1075.jpg

  ab1075.jpg

  26-11-2012


  Inkluderet i galleriet:

  Indskudte dæk

 • aw2136_111024.jpg

  aw2136_111024.jpg

  26-11-2012


  Inkluderet i galleriet:

  Indskudte dæk

 • aw00003463.jpg

  aw00003463.jpg

  14-10-2014


  Inkluderet i galleriet:

  Indskudte dæk

 • aw00003651.jpg

  aw00003651.jpg

  14-10-2014


  Inkluderet i galleriet:

  Indskudte dæk

 • aw00002131.jpg

  aw00002131.jpg

  14-10-2014


  Inkluderet i galleriet:

  Indskudte dæk

 • ab1074.jpg

  ab1074.jpg

  08-01-2013


  Inkluderet i galleriet:

  Indskudte dæk

 • aw2426.jpg

  aw2426.jpg

  18-06-2010


  Inkluderet i galleriet:

  Indskudte dæk

 • aw00003045.jpg

  aw00003045.jpg

  14-10-2014


  Inkluderet i galleriet:

  Indskudte dæk

Vælg galleri