Vinkelrammer/Kåbe Rampe


Vinkelrammer - til indstøbning

Kåbe-vinkelrammer fremstilles i en speciel aluminiumlegering med resistens overfor beton. Rammerne er forsynet med 100 mm vridbare indstøbningsankre. Ankrene kan vrides i ønsket retning før indstøbning.

Programmet omfatter 4 forskellige rammetyper.

Til måttehøjde 10-14 mm. Profil 16x26x4 mm.

Til måttehøjde 20-22 mm. Profil 25x31x4 mm

Til måttehøjde 20-22 mm. Profil 25x25x3 mm

Til måtter og riste i højde 24-25 mm. Profil 31x25x4 mm


Vinkelrammer - til samling på stedet.

Kåbe-vinkelrammer fremstilles i en speciel aluminiumlegering med resistens overfor beton. Vinkelrammerne kan leveres i løse længder med hjørnevinkler til sammenboltning på stedet. Let at håndtere - let i egenvægt.


Kåbe Rampe - type 1

Kåbe Rampe type 1 monteres i for- og bagkant på Kåbe-Originalmåtter, når disse lægges direkte ovenpå eksisterende gulvoverflader. Anvendes for at undgå snublerisiko og for at beskytte for- og bagkanter.


Kåbe Rampe - type 2

Kåbe Rampe type 2 kan monteres på alle 4 sider, hvis Kåbe-Originalmåtten ligger frit tilgængelig fra alle sider. For at stabilisere måtten, så den ikke skrider, er rampesiderne forsynet med underliggende gummilister samt mulighed for fastboltning i underlaget.

 


Selvrensende underlag

Ønskes et selvrensende underlag, kan det anbefales at støbe en bund i passende dybde og med absolut rigelig kapacitet for bortledning af vand og nedskyllet smuds. Til placering ovenpå den støbte flade kan leveres en specialrist, bestående af en perforeret stålplade fastsvejst på gitterrist. Såvel plade som gitterrist er i varmforzinket stål iht. DS/EN ISO 1461

Støbehøjde bør aftales nærmere med Weland.

Brochurer

 

Tellus

Tellus - Modulsystem til affaldsskure og cykelskure

Dato:
07-03-2024
Antal sider:
12
pdf

Vedligeholdelsesvejledninger

Øvrigt

Der er ingen reference billeder for nu.