Samme lokale – mere plads

Med en mezzanin får du en ekstra etage, samtidig med du frigør gulvareal. En smart måde at skabe flere kvadratmeter på i et lokale, hvor der er højt til loftet, så du hverken behøver at udvide eller flytte virksomheden til nye lokaler. Vores monteringsvideo viser, hvordan en installation foregår.

Vores mezzaniner kan placeres i de mest forskelligartede omgivelser, både indendørs og udendørs. Den mest udbredte anvendelse er i industrielle miljøer, på lagre og kontorer. Men der findes også eksempler på restauranter, idrætsanlæg og fitnesscentre, som har skabt mere plads med et indskudt dæk.

Med Weland Sigmabjælken som grundkomponent
Vi bygger etagedækket som en selvbærende struktur ved hjælp af vores egen Sigmabjælke. Den er en profil med høj holdbarhed og kan anvendes både indendørs og udendørs uden nogen yderligere overfladebehandling. Den store fordel er, at Sigmabjælkerne er så lette, at du sjældent har brug for hjælp til at løfte dem. Vores letteste model vejer under 6 kg/lpm.

Hurtig og nem montering
Konstruktionen er gennemtænkt ned i mindste detalje, og beslagene og de forstansede huller i Sigmaprofilerne gør, at monteringen foregår både hurtigt og effektivt. Hele konstruktionen skrues derefter sammen på stedet.

Vi samarbejder med dig omkring dimensionering, optegning og projektering, så hver mezzanin, der forlader vores produktion, er blevet dimensioneret ud fra, hvordan den skal anvendes. Kontakt os, så fortæller vi mere.

Følg en montering her (link til videoen)

Udgivet: 13-09-2024