Sikker evakuering fra taget

– Vores opgave på Ljungarumsskolan i Jönköping er ikke det første samarbejde, vi har med Weland. Vi har tidligere købt både spindeltrapper, gitterriste, gangbroer og trappetrin fra Weland , og vi har altid været tilfredse med både samarbejdet og de produkter, som er blevet leveret, siger Mattias Jonsson på Svetsservice i Jönköping.

Mattias startede virksomheden i 2019, og i dag er virksomheden, som har specialiseret sig i blandt andet licenssvejsning og stålkonstruktioner, vokset til 11 medarbejdere. Virksomheden arbejder meget med papirfabrikker og deres samarbejdspartnere, men også levnedsmiddelindustrien, som er en branche, der stiller ekstra høje krav til sine samarbejdspartnere. 

At arbejde med sikkerhed og højt stillede krav er derfor en del af hverdagen for Svetsservice, og skridtet til at skabe en tryg flugtvej fra Ljungarumsskolans tag, var dermed ikke langt.

– Da vi havde fået opgaven, henvendte jeg mig til Weland og sendte dem oplægget og de tilstedeværende forudsætninger, og derefter kom løsningsforslaget hurtigt tilbage. Vores samarbejde har som sædvanlig fungeret fint, siger han.

”Weland og ingen anden”
Flugtvejen fra taget består af en gangbro og to spindeltrapper, som fører trygt ned på jorden. Trapperne har sikkerhedsbure, og samtlige produkter og udformningen af selve løsningen er blevet leveret af Weland.

- Det brede produktudvalg fra Weland er et stort plus. I det her tilfælde kunne vi få alle produkterne og selve løsningen fra dem, hvilket gør det enkelt og nemt for os, siger Mattias.

Han fortæller, at han ofte støder på byggedokumenter, hvor Weland er foreskrevet.

– De har et godt ry i branchen, og mange gange er det også slutkunderne selv, som er tydelige med, at det skal være Weland og ingen anden.

Mattias Jonsson

Mattias Jonsson

Udgivet: 05-09-2024