Velkommen til Weland & Sønner A/S

Weland & Sønner A/S er et datterselskab af den svenske Welandkoncern, der har hovedkontor i S-33328 Smålandsstenar, Sverige.

Da denne hjemmeside omhandler stort set alle Welands aktiviteter, vil der forekomme produkter og ydelser, der ikke er repræsenteret på det danske marked. Ligeledes skal begrebet "lagerført" opfattes som: "Kan leveres fra fabrik i løbet af 4-5 dage!

Produkter der lagerføres i Danmark: Bestil venligst brochuren "Lagervarer", der omhandler de produkter, som lagerføres i Taastrup - til afhentning - eller til levering fra Taastrup indenfor 1-2 arbejdsdage.

Weland & Sønner A/S blev stiftet i 1981 og har gennem årene formået at opbygge en virksomhed, der i dag kan tilbyde markedets største og bredeste udvalg indenfor områderne: Gangriste, køreriste, spindel- og ligeløbstrapper til industri og flugtveje, rækværker og facadestiger m.v.

I de senere år er tilføjet en række nye spændende produktområder. Vi rådgiver og leverer over hele landet inkl. på Grønland og Færøerne.

Inkl. vort svenske moderfirma og en række søsterselskaber råder den familieejede Weland koncern i dag over et selvejet bebygget salgs- og produktionsareal på i alt ca. 200.000 m².

Men nu som før er målsætningen at yde en høj grad af service over for alle vore kunder, - store som små. Vi arbejder kontinuerligt med at holde hjemmesiden opdateret, men tager forbehold for løbende konstruktionsændringer.

Klik her for kontaktinformation


Produkthåndbog

Brochurer

 

Tellus

Tellus - Modulsystem til affaldsskure og cykelskure

Dato:
07-03-2024
Antal sider:
12
pdf

Certifikater

Øvrigt