Kåbe-Original Tandet

Godt er blevet bedre!

IKEA, Örebro

Måtten med riv i

Nu har vi taget endnu et skridt i kampen for en langsigtet "gulvtankegang" og lancerer dermed Kåbe Originalmåtten Tandet. Det er i bund og grund samme konstruktion som Kåbe Originalmåtten, men gummilamellerne er tandede, hvilket giver endnu bedre afskrabningseffekt og skridsikkerhed. Idet måtten er ens på begge sider, får man desuden bedre dræn- og afløbseffekt på undersiden.

Kåbe-Mattan AB har bedt "SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut" om at teste afskrabningseffekten. Den viste sig hele 13.4% bedre, sammenlignet med den ikke tandede måtte.

Kåbe Originalmåtten Tandet er ens på begge sider, og bør vendes én gang om året, for en mere jævn slitage. Kåbe Originalmåtten Tandet er et beskyttet varemærke.

Materialer og konstruktion

Bærestænger:

Aluminiumlegering EN AW-6005-A-T6. Dimension 12 x 4,5 mm

Gummilameller:

Gummiblanding der er specielt modstandsdygtig overfor store temperatursvingninger. EPDM 70°Shore, dimension 22 x 3,7 mm.

Endeprofiler:

U 18 x 18 x 2 mm

Måttehøjde:

Standard 22 mm

Formater:

Kåbe Originalmåtten Tandet fremstilles på mål med valgfri størrelse. Max mål 2000 x 5000 mm (AxB mål) i ét stykke. Ved større formater opdeles måtten i passende felter. Vi kan fremstille måtter i næsten hvilken som helst form. Send os en tegning eller skabelon.

Samlinger:

Gummilameller og alustænger nittes sammen med specialnitter. Måtten bindes sammen af Ø 2,3 mm rustfri stålwirer

Vægt:

Cirka 12 kg/m²

Overfladbehandling:

Kåbe Originalmåtten Tandet leveres som standard i naturaluminium, men kan også fås med guld- eller sortanodiseret aluminium

Tilvalg:

Fås også forstærket til kundevogne

Brochurer

 

Tellus

Tellus - Modulsystem til affaldsskure og cykelskure

Dato:
07-03-2024
Antal sider:
12
pdf

Vedligeholdelsesvejledninger

Øvrigt

Der er ingen reference billeder for nu.