Rørlaserskæring – kompetence og kapacitet i verdensklasse

Weland AB er en komplet leverandør inden for laserskæring med mange års erfaring med og viden om at skære i både metalplade og rør. Faktum er at næsten halvdelen af Sveriges rørlaserskæringsmaskiner står hos Weland i Smålandsstenar. Dette bidrager til, at vi i dag er Nordens ledende aktør inden for rørlaserskæring. Her forklarer vi mere om, hvad rørlaserskæring er, og hvilke muligheder Weland kan tilbyde markedet.

Hvorfor rørlaser?
Rørlaserskæring benyttes til at skære rør med høj præcision, og er en omkostningseffektiv og hurtig bearbejdningsmetode til stansning, giring eller lignende rørbearbejdninger. Rørlaserskæring gør det muligt at skære rør, bjælker, standard- og specialprofiler med yderst høj præcision. Rørlaser er en konkurrencedygtig proces, som er helt overlegen ved kompleks bearbejdning af rør. Det er helt muligt at skære detaljer, som man tidligere var nødt til at fræse frem. Eftersom alt foretages rationelt og i ét arbejdsmoment, åbner det op for helt nye muligheder for konstruktører og designere, da teknikken giver dem mulighed for at udvikle konstruktionerne radikalt.

Der er mange anvendelsesområder for bearbejdede rør og profiler. Rørlaserskæring tilbyder et ubegrænset fremstillingsspektrum og unikke udformningsmuligheder for eksempelvis bilbranchen, møbelindustrien, arkitektbranchen og anden industri.

Unikke konstruktionsmuligheder
Rørlaser kan i kombination med planlaser åbne op for sofistikerede konstruktionsløsninger, hvor man udnytter præcisionen i den pågældende proces for at opnå tapning. Tapning er et smart knudepunkt som gør det muligt at fastgøre rør og plader til hinanden. Ved brug af tapning sparer man meget tid og får en bedre præcision i de efterfølgende trin, såsom for eksempel montering eller svejsning.

Mange af vores maskiner er udstyret med et bevægeligt skærehoved, som muliggør 3D-skæring. Ved hjælp af 3D-skæring kan der udføres f.eks. fugeforberedelse før efterfølgende svejsning, forsænkning af huller eller faseskæring. På denne måde kan rørlaserteknikken også her bidrage til at gøre den efterfølgende monterings- eller svejseproces mere effektiv. Vi har også mulighed for at udføre gevindskæring direkte i maskinen, hvorved man kan undgå et efterbearbejdningstrin – det bliver omkostningseffektivt og giver korte leveringsfrister.

Moderne maskinpark med stor fleksibilitet
Weland har en af verdens mest moderne og mest omfattende maskinparker til rørlaserskæring for at kunne opfylde markedets forskellige behov og krav. Vi har en stor produktionskapacitet samlet under ét tag, hvilket muliggør god service og hurtige leverancer. Vi kan skære rør op til 18.000 mm længde og 508 mm i diameter. Weland har et omfattende lager af råmaterialer for at kunne levere hurtigt.

Læs mere om vores udbud inden for rørlaserskæring her.

Rørlaserskæring

 

[02-07-2020]

Nyheder

Please Note: You may have disabled JavaScript and/or CSS. Although this news content will be accessible, certain functionality is unavailable.
22-06-2022

Weland Design™ - nyt varemærke i Danmark

Nu lancerer vi også det populære Weland Design™ på det danske marked.  

 

Nyheder (Arkiverede)

Please Note: You may have disabled JavaScript and/or CSS. Although this news content will be accessible, certain functionality is unavailable.
29-09-2021

Gitterrist – en stille helt

Gitterristen er et produkt, som mange forbinder med Weland.  

 

27-08-2021

Svensk kvalitet hos Weland AB

Alle vores produkter fremstilles i Sverige med fokus på holdbarhed. 

 

14-06-2021

Se den nye filmen om gangbane Flex

Welands gangbro Flex er let at montere takket være et fleksibelt modulsystem. 

 

24-03-2021

Belys din spindeltrappe

Vi er stolte over at introducere unikke håndlister med LED-belysning til vores spindeltrapper.  

 

17-03-2021

Personalesundhed styrker Weland-koncernen

En forårsdag i 2019 blev idéen om en rigtig udfordring skabt af en medarbejder inden for Weland-koncernen: at gennemføre stafetskiløbet Stafettvasan sammen. 

 

24-02-2021

Caroline optimerer Welands produktion

Caroline Svensson har arbejdet på Weland AB's afdeling for planlægning i 3,5 år. 

 

02-07-2020

Rørlaserskæring – kompetence og kapacitet i verdensklasse

Weland AB er en komplet leverandør inden for laserskæring med mange års erfaring med og viden om at skære i både metalplade og rør. 

 

26-05-2020

Weland sætter farten op for bæredygtighedsarbejdet

Nu har Weland startet sin bæredygtighedsrejse for at nå udvalgte mål fra Agenda 2030. 

 

18-05-2020

Slidstærke møbler til alt slags vejr

Har du brug for udemøbler, som kan tåle vejr og vind og holder længe? 

 

18-05-2020

Passion for løsninger leder kvalitetsarbejdet fremad

Anita Westin er kvalitetschef hos Weland AB i Smålandsstenar. 

 

17-06-2019

Ny maskine til rørlaserskæring

Ny maskine til rørlaserskæring giver mulighed for at gevindskære huller under bearbejdningstiden.