Caroline optimerer Welands produktion

Caroline Svensson har arbejdet på Weland AB's afdeling for planlægning i 3,5 år. Som produktionsplanlægger sørger hun for, at Weland opfylder de forpligtelser, de har påtaget sig over for kunden. Det er også Carolines opgave at planlægge ordrer til produktion på en effektiv og rationel måde, således at kunden kan få det rette produkt til den rette tid.

- Jeg planlægger og lægger kundeordrer ud og beregner tidsforbrug og materialebehov, fortæller Caroline. At have de rette tider lagt ind og den rette mængde materiale tilgængelig ved produktionsstart er yderst vigtigt, da store dele af produktionen baseres på Carolines beregninger for at produktionen kan ske til rette tid og med de rette materialer. Det er også Caroline, som styrer bestillinger til Welands lagersortiment. Weland har et omfattende sortiment af produkter på lager og kan dermed også tilbyde meget korte leveringstider. Ofte leveres lagerførte produkter allerede samme dag.

Bæredygtig produktion
- Med en god planlægning kan vi tilbyde korte leveringsfrister og i størst muligt omfang samkøre kundeordrer og lagerordrer. Formålet er at skabe en rationel og bæredygtig produktion, fortsætter Caroline. Jeg har et godt samarbejde med alle vores afdelinger lige fra salg, over konstruktion og produktion til vores lager. Det gode samarbejde mellem afdelingerne er en forudsætning for Welands effektive produktplanlægning.

Planlægningens gang
Caroline er ansvarlig for gitterristene, og når salgsafdelingen har registreret en ordre, kommer den til Caroline. Der gennemføres en evaluering, og i visse tilfælde skal gitterristene tegnes op af konstruktionsafdelingen. Derefter kommer ordren tilbage til planlægningen, som nu tidssætter og lægger ordren ind i produktionsplanlægningen. Materialeforbruget forberedes, og derefter overdrages ordren til fremstilling af kollegerne i produktionen.

Det er også en del af Carolines arbejdsopgave at sørge for, at planlægningen opretholdes gennem alle produktionsled, og at vi arbejder efter den plan, som er lagt. Derfor gennemgår Caroline løbende de bestillinger, som ligger ude til produktion, og sørger for at produkterne er kommet videre til den pågældende afdeling, såsom for eksempel varmforzinkningen.

Hver ordre er unik
For Caroline er det vigtigt, at der er glæde ved arbejdet. Findes der en glæde i det, man foretager sig, så gør man det ekstra arbejde, der kræves for at få et godt produkt.

- Det sjoveste ved mit arbejde er, at det er varierende, der er ikke to dage der er ens. Jeg oplever, at jeg arbejder med hele Weland, i alle led fra salg til lager og leverandører, siger Caroline og tilføjer afslutningsvist:

- Vi ved, at vores kunder føler sig trygge ved, at vi har så korte og nøjagtige leveringstider. At kunne bidrage til så stor en konkurrencefordel i mit arbejde er naturligvis ekstra spændende.

Vi lader hvert kundeprodukt være unikt, præcis som kunden!

Caroline Svensson, Weland AB

 

[24-02-2021]

Nyheder

Please Note: You may have disabled JavaScript and/or CSS. Although this news content will be accessible, certain functionality is unavailable.

Der er p.t. ingen nyheder

Nyheder (Arkiverede)

Please Note: You may have disabled JavaScript and/or CSS. Although this news content will be accessible, certain functionality is unavailable.
22-06-2022

Weland Design™ - nyt varemærke i Danmark

Nu lancerer vi også det populære Weland Design™ på det danske marked.  

 

29-09-2021

Gitterrist – en stille helt

Gitterristen er et produkt, som mange forbinder med Weland.  

 

27-08-2021

Svensk kvalitet hos Weland AB

Alle vores produkter fremstilles i Sverige med fokus på holdbarhed. 

 

14-06-2021

Se den nye filmen om gangbane Flex

Welands gangbro Flex er let at montere takket være et fleksibelt modulsystem. 

 

24-03-2021

Belys din spindeltrappe

Vi er stolte over at introducere unikke håndlister med LED-belysning til vores spindeltrapper.  

 

17-03-2021

Personalesundhed styrker Weland-koncernen

En forårsdag i 2019 blev idéen om en rigtig udfordring skabt af en medarbejder inden for Weland-koncernen: at gennemføre stafetskiløbet Stafettvasan sammen. 

 

24-02-2021

Caroline optimerer Welands produktion

Caroline Svensson har arbejdet på Weland AB's afdeling for planlægning i 3,5 år. 

 

02-07-2020

Rørlaserskæring – kompetence og kapacitet i verdensklasse

Weland AB er en komplet leverandør inden for laserskæring med mange års erfaring med og viden om at skære i både metalplade og rør. 

 

26-05-2020

Weland sætter farten op for bæredygtighedsarbejdet

Nu har Weland startet sin bæredygtighedsrejse for at nå udvalgte mål fra Agenda 2030. 

 

18-05-2020

Slidstærke møbler til alt slags vejr

Har du brug for udemøbler, som kan tåle vejr og vind og holder længe? 

 

18-05-2020

Passion for løsninger leder kvalitetsarbejdet fremad

Anita Westin er kvalitetschef hos Weland AB i Smålandsstenar.