Svensk kvalitet hos Weland AB

Hos Weland AB er svensk kvalitet ikke bare tomme ord, men derimod noget, der gennemsyrer hele vores virksomhed. Alle vores produkter fremstilles i Sverige med fokus på holdbarhed. For os vil det sige at fremstille produkter af høj kvalitet og lang levetid.

I 1947 fremstillede Veland Andersson og Johannes Johannesson deres første vingeskruer i byen Smålandsstenar. Det, som lidt efter lidt blev til Weland AB, ligger stadig her i Smålandsstenar, nu med et væsentligt større anlæg og en moderne maskinpark. På et fabriksareal på over 100.000 m2 produceres alle vores produkter.

Langsigtet udvikling
Den smålandske mentalitet mærkes ved, hvordan vi sparer på vores ressourcer og samtidig konstant satser på ny udvikling. Det danner forudsætninger for vores langsigtede og trygge produktion. Som kunde kan du altid regne med at få svensk fremstillede kvalitetsprodukter fra Weland AB. Enhver gitterrist, ethvert samleelement, trappetrin og rækværk fremstilles på fabrikken i Småland.

Lokal forankring
At samle al kompetence og produktion på ét sted giver flere fordele – vi kan være fleksible, hurtige og effektive. Weland AB er et familieforetagende, som ønsker at bevare en familiær karakter og skabe en tryg og stabil virksomhedskultur. Her er der mulighed for at udvikle sig og let adgang til alle kompetencer. Derfor har vi dygtige og engagerede medarbejdere, som kan tilbyde vores kunder en personlig service. Med al produktion samlet på ét sted kan vi sikre hurtige leverancer og let finde de rette løsninger til enhver kunde.

Kvalitet giver tryghed
For os er det vigtigt, at du som kunde føler dig tryg ved Weland AB som partner. I vores kvalitetspolitik kan ud læse mere om, hvad vores kvalitetsarbejde egentlig går ud på. Vores mål er, at enhver kunde fortsat vil bruge os efter modtaget levering. Du skal kunne stole på, at vi holder det, vi lover, og at vores produkter lever op til højt stillede krav og forventninger. Vi hjælper dig hele vejen igennem med dine projekter.

Svensk kvalitet hos Weland AB

 

[27-08-2021]

Nyheder

Please Note: You may have disabled JavaScript and/or CSS. Although this news content will be accessible, certain functionality is unavailable.

Der er p.t. ingen nyheder

Nyheder (Arkiverede)

Please Note: You may have disabled JavaScript and/or CSS. Although this news content will be accessible, certain functionality is unavailable.
22-06-2022

Weland Design™ - nyt varemærke i Danmark

Nu lancerer vi også det populære Weland Design™ på det danske marked.  

 

29-09-2021

Gitterrist – en stille helt

Gitterristen er et produkt, som mange forbinder med Weland.  

 

27-08-2021

Svensk kvalitet hos Weland AB

Alle vores produkter fremstilles i Sverige med fokus på holdbarhed. 

 

14-06-2021

Se den nye filmen om gangbane Flex

Welands gangbro Flex er let at montere takket være et fleksibelt modulsystem. 

 

24-03-2021

Belys din spindeltrappe

Vi er stolte over at introducere unikke håndlister med LED-belysning til vores spindeltrapper.  

 

17-03-2021

Personalesundhed styrker Weland-koncernen

En forårsdag i 2019 blev idéen om en rigtig udfordring skabt af en medarbejder inden for Weland-koncernen: at gennemføre stafetskiløbet Stafettvasan sammen. 

 

24-02-2021

Caroline optimerer Welands produktion

Caroline Svensson har arbejdet på Weland AB's afdeling for planlægning i 3,5 år. 

 

02-07-2020

Rørlaserskæring – kompetence og kapacitet i verdensklasse

Weland AB er en komplet leverandør inden for laserskæring med mange års erfaring med og viden om at skære i både metalplade og rør. 

 

26-05-2020

Weland sætter farten op for bæredygtighedsarbejdet

Nu har Weland startet sin bæredygtighedsrejse for at nå udvalgte mål fra Agenda 2030. 

 

18-05-2020

Slidstærke møbler til alt slags vejr

Har du brug for udemøbler, som kan tåle vejr og vind og holder længe? 

 

18-05-2020

Passion for løsninger leder kvalitetsarbejdet fremad

Anita Westin er kvalitetschef hos Weland AB i Smålandsstenar.